Efter­fødsels­træning

Oprettes efter behov

En graviditet og fødsel er hård ved kroppen og det er derfor vigtigt at træne kroppen efterfølgende, for at genvinde formen. Efterfødselstræning er træning med fokus på de vigtigste områder efter en graviditet.

Under graviditeten er dine mavemuskler blevet svage, og din ryg har været udsat for en meget hård belastning. Også bækkenbunden er udsat, både under fødslen og graviditeten. Det er vigtigt, at du går i gang med bækkenbundstræning, efter du har født for at forebygge vandladningsproblemer og nedsynkning af underlivsorganerne.

Efterfødselstræning henvender sig til alle nybagte mødre; har du nogle af følgende ønsker kan efterfødselstræning være noget for dig:

  • Træne kroppen efter fødsel
  • Reducere smerter efter graviditet
  • Forbedre din kondition
  • Bækkenbundstræning
  • Øge din muskelstyrke
  • Træne sammen med andre nybagte mødre

Træningen fokuserer på at styrke din bækkenbund og stramme figuren op efter fødsel. Træningen varetages af en erfaren fysioterapeut, som sikrer dig høj kvalitet i øvelserne. Efterfødselstræning giver dig mulighed for at træne og mødes med andre nybagte mødre og børn. Oplever du smerter eller andre komplikationer efter graviditet, kan efterfødselstræning ofte hjælpe.
Du må naturligvis gerne tage baby med til træningen.

Det kan variere hvornår du er klar til at træne efter fødsel. Nogle fødsler er ukomplicerede andre komplicerede og andre foregår ved kejsersnit. Er du i tvivl om, du er klar til at træne, er du velkommen til at kontakte os.
Vær opmærksom på at det aldrig er for sent at træne op efter en fødsel. Mange kvinder får ikke gjort noget ved deres efterfødselsproblematikker med det samme, og tror så, at det er noget de bare må leve med. Man kan sagtens starte efterfødselstræning flere år efter, at man har født.

10 gange for kr. 800,-

Der er mulighed for at købe et ti-turskort.